Dugastella. Revista d'Observació i Estudi de la Natura

Logo de la revista Dugastella. © Teresa Queralt
Logo de la revista Dugastella. © Teresa Queralt

Aquesta publicació pretén ser un fòrum comú per a la divulgació de coneixements relatius a la biologia i conservació de la flora i fauna silvestres i dels seus hàbitats. En aquest sentit, l'objecte bàsic de la revista és donar a conèixer, sobretot, petites aportacions o treballs d'investigació que, desenvolupats a nivell local, tenen una difusió limitada.

 

Aquesta informació resulta molt important per a conèixer la distribució, variacions geogràfiques, ecologia, comportament, reproducció, etc. de les espècies faunísticas i florísticas, i posseïx un interès cabdal pel que fa a la gestió d'espais naturals.

 

Dedicant una especial atenció als treballs realitzats en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, Dugastella està també totalment oberta a qualsevol aportació procedent de la resta de comunitats, ja siguin nacionals o estrangeres. Esperem, doncs, que aquesta modesta contribució sigui del vostre grat, i us vam animar també a participar en aquest projecte divulgatiu, amb la finalitat d'augmentar el coneixement i la preservació dels nostres recursos naturals.

 

Ací pots descarregar-te el números editats fins ara (1, 2, 3 i 4).